Weersverwachting
Rotterdam
Meer weer in Rotterdam

Verkeersschool in Barendrecht

Zoek je een professioneel en deskundig verkeersschool in Barendrecht? Dan is de kans groot dat je zoektocht eindigt bij Verkeersschool De Zwaan. Voor autorijlessen, motorrijlessen en scooterlessen ben je bij ons zeker aan het juiste adres. Onze verkeersschool uit omgeving Barendrecht leidt jaarlijks duizenden mensen op voor hun rijbewijs. Wij hebben een hoog slagingspercentage.. Onze instructeurs hebben enkel als doel om jou zo snel mogelijk klaar te stomen tot een zelfstandige verkeerdeelnemer die veilig de weg op kan.

Onze verkeersschool uit omgeving Barendrecht biedt u vele voordelen, waaronder:

  • Wij bieden een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding;
  • Speciale starters pakketten en studentenkorting;
  • Instructeurs zijn gespecialiseerd in faalangst;
  • Een hoog slagingspercentage.

Wil je meer weten over de rijles mogelijkheden van onze verkeersschool uit regio Barendrecht? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via ons contactformulier, ook kan je bellen naar 010 – 492 19 34. Wil je onze rijschool eerst vergelijken met onze concurrenten? Vraag dan direct een proefles bij ons aan.

De Zwaan, uw ideale verkeersschool in Barendrecht

De Zwaan is een verkeersschool in regio Barendrecht waar vertrouwen, kennis, kwaliteit en veiligheid voorop staan. Sinds 1999 verzorgen wij rij opleidingen voor de motor en auto. Sinds 2010 kan je ook bij ons terecht voor rij opleidingen voor de brommer. Onze rij opleidingen worden ieder jaar kritisch bekeken en zo nodig aangepast. De instructeurs krijgen daarom ook jaarlijks bijscholing. Wij hebben ook met het CBR regelmatig overleg voor wat betreft de exameneisen. Wij hechten veel waarde aan het verbeteren van onze service en kwaliteit. Dit is dan ook de reden dat wij onze lessen en opleidingen evalueren met betreffende leerling.

Let op! Voor studenten hanteren wij speciale tarieven! Bij onze verkeersschool in Barendrecht worden studenten immers niet vergeten. Voor alle studenten die hun rijbewijs willen halen, kunnen wij een aantrekkelijke studentenkorting bieden. Bekijk direct onze tarieven.

Schrijf je nu in voor een proefles!

Wil je onze verkeersschool in Barendrecht uitproberen en daarmee vergelijken met de vele andere rijscholen in de omgeving van Barendrecht? Schrijf je dan nu in voor een proefles! Om dit te doen vul je ons inschrijfformulier in. Wij nemen contact met je op om de afspraak definitief te maken.

Of heb je nog vragen? Bel dan gerust naar 010 – 492 19 34. Onze medewerkers staan u graag ter woord. Hopelijk tot snel!